Vlade Divac: ''Da budemo još brojniji i uspešniji!''

Autor: Beta Beta
petak 17.04.2015.
07:21
Izvor: Beta

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac rekao je da se nada da će Srbija na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneriu 2016. godine imati "brojan i snažan" tim, kao i da će biti uspešnija nego na prethodnim Igrama u Londonu.

Povezane vesti

U Beogradu je održana četvrta redovna sednica Skupštine OKS. Skupština je bila izbornog karaktera jer je Izvršni odbor OKS dobio tri nova člana - Željko Trajković (rvanje), Nebojša Jevremović (veslanje) i Iva Popović (sinhrono plivanje).

"U prethodnoj godini dobili smo i prve članove Tima Srbije za Rio... Ovo je tek početak, i siguran sam da ćemo u Riju imati brojan i snažan tim. Naš cilj u Riju je da budemo bolji nego u Londonu", rekao je Divac na sednici Skupštine OKS.

Divac je ocenio da je 2014. godine bila veoma uspešna za srpski sport.

"U najuspešnijoj godini srpskog sporta ostvareni su veliki rezultati na međunarodnoj sceni i treba da nam bude veliko zadovoljstvo što su svi ti sportisti bili podržani kroz programe Olimpijskog komiteta. Ovaj način finansiranja pokrenut je u prethodnom olimpijskom ciklusu. Prethodna godina jedan je od pokazatelja da se krećemo u dobrom pravcu", rekao je Divac.

Delegati Skupštine usvojili su finansijski i izveštaj nadzornog odbora, kao i finansijski plan Olimpijskog komiteta Srbije za 2015. godinu.

Olimpijske igre u Rio de žaneiru održaće se od 5. do 21. avgusta 2016. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.