Vučić o olimpijcima, ali i Piksiju: ''Lično sam molio Jokića i njegovu braću...''

Autor: Darko Mitrović
petak 19.07.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Cilj je deset medalja, naglasio je predsednik.

Starsport/Pedja Milosavljevic
Starsport/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Večeras je u emisiji ''Prva tema'' na TV Prva gost bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se tokom emisije dotakao i aktuelnih sportskih tema, sa akcentom na predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

''Što se Olimpijskih igara tiče, nadam se da će sa Ivanom Španović biti sve u redu. Mnogo očekujem od strelaca, tekvondista... Mnogo ulažemo, voleo bih i zbog Novaka i Srbije da osvoji medalju, i mnogo mu hvala što se bori za našu zemlju.

Mnogo hvala i Bogdanoviću i Jokiću, koga sam lično molio i njegovu braću, ali teško je protiv onih zveri igrati, protiv Embida ne smete da uđete u reket. Oni Amerikanci su sačuvaj Bože, ali ne zaboravite mi smo igrali bez Bogdanovića, nije bilo Milutinova. Kad bi do srebra došli bilo bi čudesno. 

Verujem i u naše vaterpoliste, odbojkašice. Naš cilj je 10 medalja! Uložili smo mnogo novca, nagrade su među najvećima u svetu. 200.000 evra dajemo za zlatnu medalju'', podsetio je predsednik.

Fudbal nam je i dalje bolna tema posle neuspeha naše reprezentacije na EP u Parizu, a kapiten Tadić se oprostio od dresa sa državnim grbom. Selektor Stojković je i dalje na svojoj poziciji...

''Neću da odlučujem o tome da li će Piksi ostati na mestu selektora, ali neću da prihvatim da možemo da budemo zadovoljni onim što smo videli u Nemačkoj, očekujemo promene'', poručio je predsednik Vučić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak