Žabić o susretu sa Novakom: "Iznenađujuće koliko zna o džudou"

Autor: Filip Rodic
utorak 06.08.2024.
23:25
Izvor: Sportske.net

Kratko, ali značajno ćaskanje.

screenshot
screenshot

Povezane vesti

Srpska džudistkinja Milica Žabić po dolasku iz Pariza izjavila da su joj se u olimpijskom selu najviše svidele teretane, dok joj je najbolja stvar koja joj se dogodila susret sa Novakom Đokovićem, ali i da je jedva čekala borbu sa olimpijskom šampionkom Beatris Souzom jer je želela da dokaže da može da je pobedi.

"Svakako je bilo uživanje biti u selu, ali su mi se i pored toliko sjajnih sportista i šampiona najviše svidele teretane koje su sjajne. Trening, klopa i odmor, tako je tekao moj dan, ja sam tamo bila kratko, ali je svakako bilo sjajno", kaže Žabićeva u emisiji "Kapije trijumfa".

Džudo je jedan od najpopularnijih sportova u Francuskoj i srpskoj takmičarki je to prijalo.

"S obzirom da je džudo tamo jedan od najpopularnijih sportova i baš je praćen, što je meni fantastično, u sali gde smo se takmičili bio je baš veliki broj ljudi koji su došli da isprate svoje sunarodnike i sugrađane što mi je bilo sjajno", izjavila je reprezentativka Srbije.

Žabićeva je iskoristila priliku da priča sa Đokovićem i Nikolom Karabatićem.

"Svakako najbolja stvar koja mi se desila u selu je susret sa Novakom Đokovićem, imali smo kratko ćaskanje, on je sjajan sportista. Bila sam iznenađena koliko se razume u džudo, razgovarali smo i mom sportu, ali i o tenisu. Upoznala sam Nikolu Karabatića, još ga od ranije pratim, on uskoro završava karijeru, pa mi je baš bilo zadovoljstvo da razgovaram sa njim", zaključila je predstavnica Srbije.

U ekipnim borbama je uspela da savlada i olimpijsku šampionku Beatris Souzu.

"Ja sam imala još veći izazov da je pobedim, jedva sam čekala da radim sa njom. Kada smo gledali da li ćemo ići protiv Nemačke ili Brazila, ja sam nju priželjkivala, želela sam da pokažem da mogu i nju da pobedim", rekla je borbena Milica Žabić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke