Zverevu žao što je pobedio Novaka, ali "ne može ni on sve osvojiti"

Autor: Sportske Net
petak 30.07.2021.
12:44
Izvor: Sportske.net

Poštovanje pre svega.

 EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Naš Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju. Aleksandar Zverev nadjačao je najboljeg tenisera sveta, a umor i pregust raspored definitivno su učinili svoje. 

Peti teniser sveta je pozdravljući se sa Novakom posle meča, odao priznaje našem teniseru. 

"Ti si najbolji igrač svih vremena. Žao mi je zbog ovoga", rekao je nemački teniser. 

Novak uskoro izlazi ponovo na teren u miks dublu sa Ninom Stojanović. Oni će pokušati da izbore finale igrajući protiv para Vesnina-Karacev. 

On je na konferenciji potvrdio ove reči. 

"Rekao sam Novaku da je najveći svih vremena. Siguran sam 99 posto da će završiti sa najviše slemova i mastersa. Znam da je ovde igrao za istoriju, za zlatni slem. Rekao sam mu da mi je žao što sam pobedio, ali lepo je nekada ga i pobediti… Ne može se sve osvojiti“, rekao je 24-godišnji teniser.

Uspeo je Zverev da se povrati posle zgubljenog prvog seta i na kraju slavi. 

Zaostajao sam set i brejk. Iako nisam osećao da igram loše, jesam igrao njegovu igru – razmene s osnovne linije, dugi poeni, nisam bio agresivan koliko treba. Jesam igrao lepo, ali to protiv njega nije dovoljno, dobiće u razmenama. Rekao sam sebi da ću posle toga slobodnije da udaram, i isplatilo se“, rekao je Zverev i dodao. 

Možda i najponosniji trenutak moje karijere, jer ne igram samo za svoju porodicu i sebe, već i za sve kod kuće. Olimpijske igre su najveći sportski događaj na svetu“, zaključio je Nemac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke