AdmiralBet - Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.07.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije u novu sezonu ulazi sa novim sponzorom!

Povezane vesti

Nakon sezone u kojoj su osvojili svoj prvi trofej od sezone 2015/16, odbojkaši Crvene zvezde će u novoj sezoni moći da računaju na veliku podršku jednog od lidera svoje industrije! Naime, Crveno-beli su u kompaniji AdmiralBet dobili novog beting partnera, koji će im pomoći da postignu ciljeve postavljene za predstojeću sezonu.

Pripreme za nadolazeću sezonu su već u toku, a novo partnerstvo će pogurati Zvezdu ka ostvarivanju ambicija zacrtanih za ovu sezonu u kojoj će izabranici Ivice Jevtića imati priliku da nastupaju u CEV Ligi šampiona.

Kao i uvek, za dobre rezultati su potrebni dobri igrači, a odlične partije Crveno-belih su privukle veliko interesovanje sportske javnosti, što je prepoznala kompanija AdmiralBet, koji putem zvaničnog beting partnerstva nastoji da pomogne ekipi da ima što uspešniju povratničku sezonu u elitnom evropskom takmičenju.

"Verujem da je ovo novi korak ka pozicioniranju naše kompanije koja ima nameru da postane lider na tržištu Srbije i regiona. Veoma nam je bitno da budemo deo srpskog sporta kroz sponzorstva i saradnju sa najvećim klubovima. Ulažemo u trofejne sportove i pojedince, OK Crvena zvezda je sinonim za kvalitet i tradiciju, baš kao i AdmiralBet, pa nije čudno što smo udružili snage", izjavio je Milan Ivanović, direktor marketinga kompanije AdmiralBet.

Zvezda definitivno ima kvalitet potreban za odbranu trofeja u domaćoj ligi, ali ozbiljan izazov je pred Crveno-belima kako bi imali još jednu uspešnu sezonu.

"Mislim da OK Crvena zvezda zaslužuje najbolje, kao klub koji ima veliki broj navijača i značajne uspeh, jasno je da su očekivanja ogromna. Drago mi je da je AdmiralBet prepoznao naše ambicije i da će nam pomoći na putu ka trofejima. Ne zadovoljavamo se postignutim, Zvezda uvek stremi više, istorija nas na to obavezuje", rekao je Dragan Kilibarda, predsednik UO OK Crvena zvezda.

"Crvena zvezda je sinonim za odbojku u Srbiji, imamo dva kluba u evropskim takmičenjima, i odbojkaši i dame su napravili velike rezultate. Osvojili smo titulu u muškoj konkurenciji posle osam godina, naši ciljevi su najveći. AdmiralBet će nam pomoći u toj nameri, radosni smo zbog ove saradnje sa renomiranom kompanijom. Veliki se prepoznaju", rekao je generalni direktor OK Crvena zvezda, Nikola Rosić.

Ovim partnerstvom, kao i mnogim drugim, kompanija AdmiralBet nastavlja da podržava srpski sport i da jača domaću ligu, jer snaga kako rukometnog prvenstva, tako i reprezentacije, ne zavisi samo od velikih klubova, već i od ekipa koje stvaraju mlade i talentovane igrače iz Srbije i regiona, koji će nam doneti dosta radosti u nastavku svojih uspešnih karijera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke