Aleksandar Pribišić novi predsednik AK Partizan

Autor: Sportske Net
petak 05.04.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Izabran jednoglasno.

AK Partizan
AK Partizan

Povezane vesti

Danas su održani su redovni izbori atletskog kluba Partizan na kojima je su crno-beli dobili novog predsednika, Aleksandra Pribišića.

"Skupština kluba je održana onako kako dolikuje renomeu kluba kakav je Partizan. Od 21 člana prisutno je bilo 19 i svi su jednoglasno podržali dosadašnji rad klub i novog predsednika Aleksandra Pribišića. Radi se o uglednom privredniku i pre svega neviđenom Grobaru", rekao je generalni sekretar Milan Pavlović Mane za "Atlex".

Aleksandar Pribišić je Srbin rođen u Nemačkoj, a u Beogradu poseduje nekoliko pekara, restoran ’’Duomo’’ i lanac brze hrane. Jedna od njegovih pekara je ’’Sunce’’ preko puta osnovne škole ’’Mika Alas’’ na Dorćolu.

Milan Pavlović i Aleksandar Pribišić su dugogodišnji prijatelji i na inicijativu Pavlovića Pribišić mu se pridružio u atletskom klubu Partizan.

"Viđamo se skoro svakodnevno i došao sam na ideju da ga pitam da li bi mogao da nam pomogne malo oko organizacije kluba jer se radi o čoveku u kojeg imam maksimalno poverenje, ne samo ja nego i ostali iz kluba pošto se svi vrlo dobro poznajemo. Njegova poznanstva će nam pomoći da pronađemo sponzore, nove izvore prihoda, da nam pomogne kada nam treba neka finansijska pomoć… jer je pravi čovek, iskren prijatelj i veliki Grobar, možda veći i od svih nas", rekao je Pavlović o novom predsedniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke