Bregar o Poljakinjama: "Jake i visoke, dobro trče kontru"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 02.12.2021.
14:35
Izvor: Sportske.net

Ženska rukometna reprezentacija Srbije učešće na Svetskom prvenstvu započinje u petak utakmicom protiv Poljske.

RSS

Povezane vesti

Selektor ženske rukometne reprezentacije Uroš Bregar i njegove izabranice kažu da je Srbija spremna za utakmicu sa Poljskom i početak Svetskog prvenstva, koje se održava u Španiji.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije učešće na Svetskom prvenstvu započinje u petak utakmicom protiv Poljske.

"U Srbiji smo odradili dva kontrolna meča, tako da se ide ka takmičarskoj formi. Juče smo imali trening u Španiji, pod pitanjem nastupa su Kovačević i Liščević, odradićemo kontrolni test za njih i pravimo ekipu za utakmicu", rekao je selektor Bregar.

"Izgledamo kao kolektiv i to je baš bitno. Ja verujem u radnu atmosferu i to se pozitivno pokazalo na pripremama, idemo pozitivnom energijom u utakmice. Moram da kažem da Poljska ima masu i mišiće, to znači da dobro trče u kontru, mora da se igra agresivno u odbrani i mora da se zaustavi neko njihovo srce ekipe i motor", dodaje selektor.

"Stigli smo u Španiju, adaptiramo se na sve. Odradićemo još jedan trening, što će nas uvesti u početak SP i da budemo spremni za Poljsku. Sve teče po planu, atmosfera je dobra, ali uvek je najteža prva utakmica, ko god bio protivnik. Poljska nije laka i naivna ekipa, igrali smo sa njima ranije, pobedile smo ih sa 14 razlike, ali to ne znači da treba ući lako u tu utakmicu", rekla je rukometašica Tamara Radojević.

"Od nas očekujem borbenost i disciplinu u ekipi, ako uradimo ono što nam je trener rekao, očekujem pozitivan rezultat", dodaje Tamara.

"Ovo je moj prvi nastup na velikom takmičenju sa reprezentacijom i stvarno sam uzbuđenja, ima straha, ali najviše pozitive. Ovo je lepa prilika da se pridružim reprezentaciji", rekla je Ivana Mitrović.   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.