Bregar optimista pred Bugarsku: "Vidi se napredak"

Autor: Filip Rodic
utorak 02.04.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

"U Sofiji neće biti kao u Zrenjaninu"...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je danas da selekcija putuje u Bugarsku na meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa ciljem da ostvari pobedu.

"Danas su sve igračice bile na raspolaganju, stigle su i devojke koje igraju u inostranstvu. Vidi se napredak, dobar rad u klubovima i individualno. Odradili smo dobru pripremu i idemo u Bugarsku sa ciljem da ostvarimo pobedu", rekao je Bregar, preneo je Rukometni savez Srbije.

Srbija sutra igra protiv Bugarske u gostima u meču petog kola Grupa 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na startu kvalifikacija, Srbija je u Zrenjaninu savladala Bugarke sa 40:16, a kapitena selekcije Jovana Risović smatra da meč u Bugarskoj neće biti "lagan".

"Meč u Bugarskoj sigurno neće biti kao u Zrenjaninu, sigurno neće biti lagan. Odlučujuća stvar će biti svakako naš pristup, moramo dobro da otvorimo meč da bismo kontrolisale igru sve vreme", rekla je Risović.

Tri dana posle susreta u Bugarskoj, Srbija će u Zrenjanu dočekati Tursku, 7. aprila od od 18 časova u Kristalnoj Dvorani.

"Od starta moramo da igramo čvrsto u odbrani da bismo stvorile dobre uslove za golove iz tranzicija i kontri. Nadam se da će nam taj meč doneti samopouzdanje i biti dobra uvertira za Tursku", dodala je Risović.

Srbija je treća u grupi sa tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke