Da budemo svi bolji, srećna Nova godina!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.12.2021.
18:09
Izvor: Sportske.net

Najčitaniji sportski portal u Srbiji vam želi srećne praznike!

Povezane vesti

Na izmaku godine za nama, redakcija portala "Sportske" vam želi mnogo zdravlja, sreće i uspeha u novoj 2022. godini!

Čitave godine za nama ste nam pružali podršku koja se ne meri samo brojevima na analitici, pratili smo i komentarisali zajedno sve uspehe i neuspehe srpskih sportista, izveštavali smo vas najbolje što umemo sa sportskih događaja i nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja.

Brojke koje kažu da smo i dalje pod brojem 1 nas obavezuju da se u narednoj godini dodatno ojačamo znanjem i slušanjem vas vernih pratilaca, a ostaje nam svima da se nadamo da će srpski sportisti makar ponoviti godinu koja polako ostaje iza nas.

Mi smo malo promenili sastav, reklo bi se da smo nikad jači, i po prvi put u ovih 11 godina rada nama Kragujevčanima se drma presto po broju radnika u firmi jer se Novosađanima očigledno sviđa ovakav sistem rada. Nišlija nam se vratio, sve je upotpunjeno ivanjičkim mentalitetom, pa ćemo se nadati novim pobedama u 2022. godini. Podmladili smo se, možda nam je najveća snaga baš ova mladalačka energija i entuzijazam koju smo dobili, cilj je da ih održimo koliko je god to moguće, obećavamo da ćemo raditi i na tome.

Našim sportistima želimo mnoštvo medalja i uspeha, suza radosnica, a vama da se radujete sportu i svemu onome što nas opušta i što nas čini boljima.

Čitamo se i sledeće godine i hvala vam na beskrajnom poverenju.

Vaše "Sportske".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke