Filipović i Rašović spuštaju euforiju posle perfektne partije protiv Crne Gore!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 07.02.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Svetsko prvenstvo je tek počelo.

EPA-EFE/Tibor Illyes
EPA-EFE/Tibor Illyes

Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije odigrali su danas fenomenalno i savladali Crnu Goru rezultatom 14:6 u meču drugog kola grupe C Svetskog prvenstva u Dohi.

"Delfini" su briljirali u derbiju protiv velikog rivala i potpuno zasluženo došli do ubedljivog trijumfa koji ih vodi na prvo mesto u grupi pred poslednje kolo i okršaj sa Sjedinjenim Američkim Državama u kojem bi naša selekcija mogla da izbori plasman u četvrtfinale, i još važnije vizu za Olimpijske igre u Parizu ove godine.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf naše reprezentacije bio je raspoloženi golman Radoslav Filipović.

"Čestitam ekipi, igrali smo odlično u odbrani i napadu od početka. Za nas je ovo bila veoma bitna pobeda. Ali sada nam predstoji ono pravo, duel sa Amerikom koji može da nam donese prvo mesto, direktan plasman u četvrtfinale i olimpijsku vizu. Bitno je da uđemo ovako u duel", rekao je Filipović posle meča.

Odličnu partiju pružio je i strelac dva pogotka za "delfine" Viktor Rašović, koji ne želi nikakvu euforiju u ovom trenutku.

"Svaka čast drugovima i stručnom štabu. Od prvog sekunda smo diktirali ritam i sve se videlo na završnom rezultatu. Crnu Goru treba da zaboravimo, najbitnije je da zadržimo koncentraciju i energiju sa naredni susret. Odbrana mora da bude ovakva, zna se naš princip - korak po korak",smatra Rašović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke