FOTO GALERIJA - Šampionsko slavlje Novog Beograda i Zvezdin dostojan otpor

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2023.
22:31
Izvor: Sportske.net

Finale u slici i reči.

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Preneli smo tokom večeri, Novi Beograd je večeras uspeo da odbrani titulu prvaka Srbije, pošto je i u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa savladao Crvenu zvezdu sa 14:7.

Nezadrživ je bio Alberto Granados sa neverovatnih deset golova i tako postao rekorder po broju pogodaka u finalima šampiona Srbije.


Crvenu zvezdu su večeras golgeterski predvodili Subotić i Basara sa po dva pogotka.

Šef stručnog štaba Novog Beograda Živko Gocić posle meča je istakao da je jako bitan trofej za njega lično, sve igrače i ceo klub.

"Čestitam momcima na velikoj borbi i na potpunoj predanosti i posvećenosti timu. Igrali smo dobro, iako finale možda nije bilo lepo za gledanje.

Ovo je velika pobeda i prvi pehar za nas ove sezone koji smo jako dugo čekali. Ipak stigla je potvrda dobrog rada i velike želje i motivacije.

Čestitam Crvenoj zvezdi koja je od decembra pokazala fantastičnu igru na svim frontovima i crveno-beli zaista zaslužuju sve pohvale za ono što su uradili ove sezone", izjavio je Gocić.

U prilogu pogledajte i našu foto galeriju sa večerašnje utakmice i šampionskog slavlja Gocićevog tima, iz objektiva fotoreportera Slobodana Sandića.

S. Sandić

-

S. Sandić

-

S. Sandić

-

S. Sandić

-

S. Sandić

-

S. Sandić

-

S. Sandić

-

S. Sandić

-

S. Sandić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke