FSS potvrdio - Srbija ostala bez selektora

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.07.2021.
21:46
Izvor: Sportske.net

Nadamo se da će sve proći u najboljem mogućem redu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić se zbog privatnih razloga povukao sa mesta selektora reprezentacije Srbija, objavio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Ivančić je naveo u saopštenju da zbog privatnih problema ne može da nastavi da obavlja funkciju selektora.

"Uz svu nadu da ću se izboriti sa privatnom preprekom koja se našla na mom putu da nacionalni futsal tim povedem na predstojeće FIFA futsal prvenstvo sveta u Litvaniji, moram sa žaljenjem da vas obavestim da nisam u mogućnosti da na adekvatan način odgovorim obavezama i odsustvima koje nas očekuju", rekao je Ivančić.

On se zahvalio svim ljudima u savezu kao i svom timu sa kojim je pet godina saradjivao.

"Pre svega želim da se zahvalim rukovodstvu FSS na strpljenju i razumevanju, a posebno Direktoru za futsal i ženski fudbal Bojanu Pavićeviću sa kojim sam svih 5 godina sarađivao na visoko profesionalnom nivou, pored našeg dugogodišnjeg privatnog prijateljstva"
, stoji u saopštenju.

Ivančić je zadovoljan svojim radom kao selektor i veruje da će se dobri rezultati nastaviti.

"Kao selektor postigao sam sve što se od mene očekivalo, plasirali smo se na oba velika takmičenja (UEFA futsal EURO 2018 i FIFA futsal SP 2021), a na dobrom smo putu da se kroz baraž plasiramo i na sledeće Evropsko prvenstvo u Holandiji 2022. Učestvovao sam u formiranju mlade futsal reprezentacije koja predstavlja svetlu budućnost našeg sporta. Siguran da će moji naslednici u stručnom štabu "A" reprezentacije učiniti sve da nastave istim, uspešnim putem", istakao je on.

Ivančić je na kraju naglasio da će uvek biti na raspolaganju, ukoliko njegova pomoć bude potrebna.

Futsal tim Srbije uskoro očekuju dve prijateljske utakmice, obe protiv Maroka 30. jula i 1. avgusta u Vršcu, koje će biti zatvorene za javnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke