Fudbal 3x3 - A u Bečeju krv i znoj za slavlje domaće ekipe

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 21.08.2023.
12:20
Izvor: Sportske.net

Odlične utakmice u Bečeju!

Nemanja Janošev/Sportske.net
Nemanja Janošev/Sportske.net

Povezane vesti

U novoj stanici AdmiralBet 3x3 fudbal karavana održanom u Bečeju, videli smo izuzetan spektakl koji je bio najmasovniji do sada.

Okupio je blizu 60 ekipa u svim starosnim kategorijama, tokom oba dana posećenost je bila odlična, a fudbal na visokom nivou u zavisnosti od godišta. Gledali smo mlađe kategorije, veterane, a zatim i pro seniore gde je bukvalno „prštalo“ sve do samog finala koje je pripalo ekipi Fortuna Menoti. Zanimljivo, oni su i domaći tim pa su shodno tome imali i veliku podršku sa tribina koje su postavljene na Trgu oslobođenja u Bečeju.

U finalu, Fortuna Menoti je savladala tim Solar M sa 5:2 koji je bio zaista kvalitetan iako je bio jedan od najmlađih u ovoj konkurenciji. Sve su to momci koji su navikli na fudbal na petoparcu i svoje umeće su samo utvrdili i na još kraćoj verziji od originalne.

Treće mesto pripalo je Deep Clean, takođe iz Bečeja, a četvrtoplasirana ekipa bila je AdmiralBet koja je u polufinalu ispala od kasnijih šampiona i to rezultatom 6:5 nakon „zlatnog gola“ u produžecima. Možda ih ponovo vidimo u odličnoj borbi na finalnom turniru koji će se posle 12 stanica održati u Beogradu.

Takođe, treba napomenuti da je ovaj turnir imao i svoj humanitarni kutak za pomoć jednogodišnjem dečaku Petru Desnici. Ukoliko želite da pomognete, pošaljite 193 na 3800.

Platforma gde možete pronaći sve informacije u vezi sa ovim sportom jeste OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke