"Golubice" lete ka plej-ofu!

Autor: Nemanja Janošev
subota 28.01.2023.
17:28
Izvor: Sportske.net

Sjajna predstava protiv direktnog rivala!

Subotica.info/ŽOK Spartak
Subotica.info/ŽOK Spartak

Povezane vesti

Odbojkašice Spartaka iz Subotice savladale su ekipu Srema sa maksimalnih 3:0 (25:21, 25:19, 25:12) u okviru 14. kola elitnog domaćeg prvenstva.

 Subotičanke su igrale veoma požrtvovano, sa puno energije, predvođene izuzetno raspoloženom Tatjanom Matić koja je bila najefikasnija i po pravilu osvajala ključne poene.

Utakmica je počela sa malom svečanošću budući da je Nina Kocić od strane čelnika Superlige dobila nagradu za najbolju igračicu meseca decembra u vidu trofeja i 500 evra.

Iako su igračice Srema bolje otvorile prvi set, u tom stilu nisu uspele da ga završe. Tatjana Matić je briljirala i nosila svoje saigračice do vođstva od 1:0.

Sredinom drugog seta, "golubice" su se konačno razigrale i na krilima Pavlovićeve i Kocićeve ulaze u seriju od čega odbojkašice Srema nisu uspele da se oporave. Viđeno je i nekoliko dugih poena koji su obično pripadali domaćim igračicama za, na kraju, vrlo ubedljivo osvojen treći set.

Bila je to osma pobeda Subotičanki koje su tako na tabeli preskočile odbojkašice Srema na 6. poziciji. Imaju sjajnih šest pobeda na poslednjih sedam mečeva, a u narednom kolu dočekuju poslednjeplasirani Novi Sad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke