Grbić posle pobede nad Srbijom: "Da ne ispiraju usta da im pomažem"

Autor: Filip Rodic
nedelja 23.06.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Poljska svakako Srbiji može da donese plasman na OI.

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Poljska je odigrala ulogu favorita i savladala Srbiju u Ligi nacija sa 3:2, otežavši šanse za prolazak "orlova" na Olimpijske igre u Parizu.

"Spomenuo sam već nekoliko puta da ne želim da se ispiraju usta da ja pomažem Srbiji, kad već dva puta nisam mogao da ih kvalifikujem, pa da ću sad da ih kvalifikujem", rekao je Grbić za sajt Odbojkaškog saveza Srbije posle pobede

Da je pobedila, Srbija bi već imala osiguran plasman na Olimpijske igre, ovako će morati da strepi do sutra. Grbić je odmorio nekoliko igrača za sutrašnji meč protiv Kube, ali je objasnio da to nije radio da bi pomogao Srbiji da pobedi. 

"Sutra će igrati Kurek, Leon, Janoš... Menjam stalno tim jer nisam još odlučio kojih 12 će da ide na Olimpijske igre. Posle svake utakmice imam još veći problem... Taman pomislim da je to to, ali onda dođe ovaj levoruki i odigra ovako. Sad me stavio u problem. To je razlog što smo igrali sa ovakvom ekipom", zaključio je Grbić. 

Poljska poslednji meč u regularnom toku Lige nacija igra se u nedelju od 13 časova protiv Kube i eventualnom pobedom bi presudila da Srbija ode na Olimpijske igre bez obzira na ishod meča "orlova" protiv Slovenije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke