I trener Zvezde u neverici: ''Ovi momci su neverovatni, oni mogu SVE!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.01.2023.
21:28
Izvor: Sportske.net

Zvezda napravila čudo!

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Gotovo niko im nije davao velike šanse u borbi za trofej nacionalnog kupa, ali oni su pokazali da imaju kvalitet za velike domete!

Crvena zvezda je, pod vođstvom trenera Aleksandra Filipovića koji je nedavno nasledio Dejana Savića za samo 24 sata savladala dva naša učesnika Lige šampiona.

Sinoć u polufinalu pobedila je kragujevački Radnički, a večeras u finalu i Novi Beograd sa 11:10 i stigla do svog petog trofeja u kupu. I to posle velikog preokreta, jer je Novi Beograd vodio sa 7:3!

Od toga, aktuelni trener crveno-belih ima dva osvojena trofeja, a posle meča kao da je i sam bio u neverici zbog onoga što su njegovi igrači prikazali u ove dve večeri - od sjajnog golmana Mišovića do Gavrila Subotića, Ivana Basare, Marka Radovića, Vukićevića...

''Dva kupa u tri godine... Šta da kažem, ovi igrači su prosto neverovatni, oni mogu sve. Čestitam im, ne znam šta da kažem. Ja sam sa tom ekipom dugi niz godina. Tu ima momaka koji su odrasli sa mnom, koji nisu znali ni da plivaju, a sada su sa mnom osvojili dva nacionalna kupa'', rekao je Vukićević u prvoj izjavi za TV Arena sport posle meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke