Istorija se rađa na Kalemegdanu - Tvrđava uporište najboljih 3x3 ekipa u zemlji!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.09.2023.
13:46
Izvor: Sportske.net

Subota, od 14 sati!

3x3 Football
3x3 Football

Povezane vesti

Kalemegdanska tvrđava je nacionalni identitet. Kulturno i istorijsko nasleđe našeg naroda za koji je usko vezan nastanak Beograda.

Stoga, postoji li bolje mesto za pitanje istorije od samog utvrđenja koje je jedno od najvećih blaga naše zemlje? Ovog vikenda, na Kalemegdanu će se održati prvi finalni turnir u sportu koji polako osvaja simpatije domaće javnosti - 3x3 fudbalu.

Do sada je održano devet stanica širom Srbije, a pobednici svake od njih, plus još tri ekipe, činiće družinu od 12 timova koji će se boriti za glavnu nagradu.

Uživali smo u prelepim potezima, sjajnim utakmicama i još boljim atmosferama tokom putešestvija karavana za vreme trajanja AdmiralBet 3x3 Serbia Tour-a.

Organizacija je bila besprekorna. Pomalo je smetala kiša, nadamo se da ovog vikenda neće i da će u subotu okupiti dovoljno publike kako bi se ispisale stranice istorije ovog sporta. One se iznova pišu, ali boljeg mesta kao podstrek za dalje nema.

Ekipe koje će učestvovati su: Baroko, KPZ Zabela, Oktagon Bet, Vrbas, Hypotrade Petrovac, Solar M, UP Living, Pinn Bet, Balkan Trip TV, AdmiralBet, Fortuna Menoti i Večiti u ofsajdu.

Nagradni fond je sledeći:

1. mesto - 200.000,00 RSD ;
2. mesto - 60.000,00 RSD ;
3. mesto - 30.000,00 RSD ;
4. mesto - 10.000,00 RSD :

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke