Kakav ''drim tim'' u Kragujevcu - Stigao i Pijetlović!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.09.2024.
19:29
Izvor: Sportske.net

Slavni vaterpolista je najnovije pojačanje kragujevačkog Radničkog.

D. Sandić
D. Sandić

Povezane vesti

Samo dva dana posle prelepog dočeka koji su u Radničkom organizovali za naše zlatne olimpijce, članove njihovog kluba, odjeknula je i nova ''transfer bomba'' u Kragujevcu!

Novo pojačanje Radničkog je 39-godišnji Duško Pijetlović, naš proslavljeni ''sidraš'', član prethodne generacije našeg nacionalnog tima, koja je osvojila sve što se osvojiti moglo! Njegov transfer je zvanično večeras potvrdio klub iz Kragujevca!

Kragujevčani navode da je ovaj transfer je usledio pomalo neočekivano jer je Pijetlović pre petnaestak dana ''okačio kapicu o klin'', ali se na poziv Radničkog u kratkom roku predomislio i vratio iz penzije.

''Jednostavno i iskreno, dobio sam poziv koji nisam mogao da odbijem. Imao sam razgovore sa Urošem Stevanovićem, koji je nedavno postao osvajač Olimpijskih igara i teško je odbiti trenera koji je ostvario tako veliki uspeh. Ambicije nam se poklapaju želimo da pobedimo u svakoj utakmici, u svim takmičenjima i da nije tako, ne bih ni dolazio'', izjavio je Pijetlović posle potpisivanja ugovora.

Još jednom podsećamo da Radnički sezonu počinje 13. septembra, kada će biti domaćin veoma jakog kvalifikacionog turnira za plasman u Ligu šampiona, u konkurenciji zagrebačke Mladosti, mađarskog BVSC-a i grčkog Vuljagmenija.

Pijetlović će svakako biti veliko pojačanje za kragujevački klub, koji je u subotu ozvaničio i saradnju sa kapitenom reprezentacije Srbije i trostrukim osvajačem olimpijskog zlata Nikolom Jakšićem.

Podsetimo, od reprezentativaca Srbije u ekipi Radničkog su još i golman Radoslav Filipović, Radomir Drašović, Petar Jakšić i Strahinja Rašović, uz selektora Uroša Stevanovića.

Šta nam je Jakšić rekao u ekskluzivnom intervjuu za ''Sportske.net'' posle potpisivanja ugovora sa Radničkim, čitajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke