Kakav šok, predodređen da nosi reprezentaciju Srbije, a sada mu je ugrožena karijera?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 12.02.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Neverovatno šta se dešava našem rukometu.

RSS
RSS

Povezane vesti

Stefan Dodić važi za jednog od najperspektivnijih rukometaša planete, radi se o momku koji ima samo 20 godina i koji je od letos član Vojvodine. 

Ipak, navodno je i njegova karijera sada ugrožena zbog povreda koje je imao. 

Trener Vojvodine Boris Rojević je bio prilično zabrinut posle utakmice sa Partizanom (25:30 u korist Vojvodine) kada je istakao da "ne zna šta će biti sa njim i njegovom karijerom". 

"Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i...", rekao je Rojević. 

Ovaj Vranjanac je tokom svoje karijere nosio dres Metalurga, Vardara, Kjelcea, a bio je pozajmljivan Zagrebu, Celju i Vojvodini. 

Najmlađi je strelac u istoriji Lige šampiona, a pored toga je bio i MVP Evropskog prvenstva u Portugalu koje je osvojila naša juniorska reprezentacija 2022. godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke