Kolaković: "Nismo bili fokusirani, ali na kraju je dobro ispalo"

Autor: Sportske Net
utorak 03.10.2023.
15:15
Izvor: Sportske.net

Naredni protivnik je Finska.

EPA-EFE/Lukasz Gagulski POLAND OUT
EPA-EFE/Lukasz Gagulski POLAND OUT

Povezane vesti

Odbojkaši Srbije pobedili su Egipat i tako upisali drugi trijumf u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu. Poraženi su prethodno od Turske, ali tim Igora Kolakovića i dalje ima šansu da izbori prolaz. 

Selektor našeg tima istakao je da je na kraju pobeda ono što je važno, međutim da tim nije bio u svom najboljem izdanju. 

"Nismo bili uopšte bili fokusirani, ne znam zašto imamo taj pritisak na startu meča. Nismo bili fokusirani na stvari koje su jednostavne. I onda smo se našli u problemu, izgubili smo prvi set. Ušli smo u problem sa čitavim ritmom na utakmici, ali je na kraju sve ispalo dobro. Mislim da je ulazak Uroša Kovačevića dao veliku sigurnost ekipi, počeli smo da igramo dobro i u odbrani i u bloku, protivnika smo sveli na njegov nivo. Ova pobeda može dobro da posluži za naredne mečeve", rekao je Kolaković, a preneo zvanični sajt OSS.

Naredni meč Srbija će igrati protiv Finske u sredu od 6 časova po našem vremenu.

"Finska je za poštovanje, igra dobro, brzo, agresivan su tim, ne predaju se. Tehnički su dosta bolji od Egipta. Očekuje nas velika bitka", zaključio je selektor Srbije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke