Kragujevčani bolji od Zvezde, derbi Radničkom!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.10.2021.
23:54
Izvor: Sportske.net

Zvezdin drugi uzastopni poraz.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Dva derbija odigrana su večeras u petom kolu Super lige Srbije. Ako u duelu Partizana i Novog Beograda nije bilo neizvesnosti, jer su gosti bili ubedljivi i slavili sa 20:6, drugi derbi između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca doneo je mnogo veću borbu.

Na kraju, Radnički je slavio sa 10:8, što je Kragujevčanima četvrta pobeda u pet odigranih kola, dok Zvezda uz meč manje ima po dve pobede i dva poraza.

Radnički je imao pet golova prednosti, vodio je sa 9:4, ali se Zvezda nije predavala, prišla je na dva gola razlike i finiš učinila mnogo zanimljivijim. Ipak, Kragujevčani su odbili taj nalet domaćina i sačuvali prednost.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Đurđić 1, Marković, Subotić 4, Milojević, Pješivac, Basara 1, Rađen, Vukićević 1, Gardašević, Trtović, Ivanović, Smiljević. Trener: Filipović.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković 1, Stanojević 1, Janković 2, Ćuk 2, Krug, Ukropina, Pljevančić, Toholj 1, Tanasijević, Lukić 2, Vrlić 1, Milutinović, Radulović. Trener: Stevanović.

Pored pomenuta dva, večeras je odigran još jedan meč petog kola, Šabac je savladao Vojvodinu sa 15:10 i tako stigao do treće pobede u pet odigranih kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke