Kreće zlatna groznica na AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 14.03.2023.
17:05
Izvor: Sportske.net

Do nedelje do ponoći možete da osvojite besplatne spinove za slot igru Gold O'Clock.

Povezane vesti

Rešite misteriju zvanu Igra nedelje u stilu iskusnih detektiva iz popularnih krimića, jer Vas očekuje 50 besplatnih spinova do kraja nedelje u slot igri Gold O'Clock.

Gold O'Clock je nova 5x3 igra iz Synot studija, sa 10 dobitnih linija, a odlikuje je detektivska tematika, poput romana o Šerloku Holmsu, misteriozna i napeta atmosfera, kao i maksimalna isplata koja može da uveća Vaš ulog i do 5.000 puta.

Promocija je dostupna svim igračima registrovanim na AdmiralBet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Registracija se može kompletirati na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon toga, za učešće u promociji je potrebno da zaigrate gore navedenu igru i ako do kraja nedelje budete među 50 igrača sa najvećim brojem odigranih spinova, 50 besplatnih je Vaše.

Promocija Igra nedelje je aktuelna do 19. marta do ponoći, tako da je ostalo i više nego dovoljno vremena da isprobate ovu slot igru i napravite prvi korak ka tome da se nađete među 50 najboljih.

Pored ove promocije, sjajne vesti očekuju i ljubitelje pokera, pošto od sada možete da uživo odmerite Vaše veštine sa pravim protivnica online. AdmiralBet Texas Hold’em poker Vam donosi neprestani izvor zabave, kako za keš stolovima, tako i na freeroll i ostalim poker turnirima.

Ne treba zaboraviti ni na Playson Non Stop Drops promociju koja nam donosi borbu za 1.000.000 evra, kao ni na Happy Hour koji se održava u svim AdmiralBet lokalima svakog dana do 15. marta u periodu od 18 časova do 23 časa, kada Vas očekuje kiša jackpotova u visini od 6.000.000 dinara!

Ukoliko još uvek nemate AdmiralBet nalog, možete to uraditi u svega nekoliko koraka. Odmah nakon toga stići će Vam i Bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara, bez depozita, koji možete koristiti odmah, dok Vas očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Rešite misteriju, nađite se među 50 najboljih detektiva i pokupite besplatne spinove!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak