Lavljim srcem za decu - susret sa zaposlenima i decom u Prihvatilištu

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.07.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Druženje nikada nikome nije škodilo, naprotiv...

Povezane vesti

Nakon prošlogodišnje posete bokserskog kluba Zvezdara Olimp Prihvatilištu za decu u Beogradu, ni ove godine poseta nije izostala. 

Obećanje koje je osnivač kluba Zlatko Došljak dao je i održao, pa je usledila nova poseta gde su se članovi kluba družili sa decom. 

"Prošle godine organizovao sam zajednički trening nasih članova i dece iz doma, tada smo im obećali da ćemo ih ponovo posetiti. Pre nekoliko dana, ispunili smo to obećanje, odneli smo poklone i družili se u dvorištu Prihvatilišta za decu Beograda. Svaki put kada posetimo dom, naša srca se ispune radošću, deca nas već dobro poznaju i trče nam u zagrljaj koji im pruža toplinu iz srca. Velike pohvale i poštovanje idu zaposlenima u Prihvatilištu za decu Beograda za njihovo neizmerno strpljenje, ljubav i posvećen rad sa decom. Njihova briga, podrška i toplina pružaju deci sigurnost i nadu za bolje sutra, čineći njihov svet lepšim i humanijim mestom. Zahvaljujemo im na svakom osmehu koji izmame, suzi koju obrišu i trenutku koji posvete deci. Neka njihov nesebičan rad bude primer i inspiracija svima da se angažuju i podrže one kojima je pomoć najpotrebnija. Deca doma uvek mogu računati na našu pomoć i zaštitu. Vrata našeg kluba su im širom otvorena, uvek mogu računati na nas ako imaju bilo kakav problem van doma", rekao je Zlatko Došljak, osnivač kluba Zvezdara Olimp. 

Dobio je Zlatko i prigodan poklon ovom prilikom. 

"Zahvaljujemo direktorki doma i zaposlenima na uručenim zahvalnicama meni i mojim članovima. Deca doma su mi poklonila sliku lava koji simbolizuje hrabrost, snagu i plemenitost. Ova slika nas podseća koliko su ova deca hrabra i snažna, i koliko je važno da im pružimo ljubav, podršku i toplinu. Hvala vam, mali umetnici, što ste nam pokazali koliko veliko srce imate. Pored toga što težimo uspehu na sportskom polju, važno nam je da budemo aktivni u zajednici i pružimo pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Naša poseta Prihvatilištu za decu Beograda je samo jedan od primera kako se trudimo da doprinesemo boljem i humanijem svetu. Pozivamo sve ljude da se uključe i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija, jer zajedno možemo učiniti svet oko nas boljim mestom za sve", rekao je Zlatko. 

Smatra da i drugi klubovi iz sveta sporta, pa i šire, treba da se dodatno angažuju i pokažu solidarnost.

"Neka naša inicijativa bude inspiracija svima da se angažuju i svojim delima pokažu da solidarnost i ljubav mogu učiniti velike promene u životima drugih ljudi. Uključite se, budite deo pozitivne promene u društvu i pružite podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zajedno možemo napraviti veliku razliku! Vođeni porukom našeg velikog patrijarha Pavla, budimo ljudi", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak