Mandić posle titule i MVP priznanja napušta Pro Reko i vraća se u Srbiju

Autor: Sportske Net
ponedeljak 07.06.2021.
18:20
Izvor: Sportske.net

Oprostio se emotivnom porukom.

Epa/Mario Ruiz
Epa/Mario Ruiz

Povezane vesti

Srpski vaterpolista Dušan Mandić popeo se sa svojim Pro Rekom na vrh Evrope, a dobio je i individualno priznanje za svoje zalaganje, proglašen je za MVP-a turnira. On je nakon velikog uspeha odlučio da se pozdravi sa italijanskim klubom posle šest godina.

"Postali smo šampioni Evrope! Nakon 6 godina provedenih u Reku, želim da vas obavestim da napuštam klub. Dao sam sve od sebe da se na najlepši način oprostim. Hvala ekipi, mojim saigračima bivšim i sadašnjim, hvala vam što smo se u najtežim momentima držali zajedno i pokazali da timskom igrom možemo mnogo, možemo sve! Hvala vlasniku kluba, gospodinu Volpiju što sve ove godine podržava vaterpolo i pokazuje svoju ljubav prema tom sportu. Hvala i predsedniku kluba, Felugu. Ogromna zahvalnosti pripada treneru Gabiju Hernandezu, koji je verovao u mene od prvog trenutka i iskoristio moj igrački potencijal na pravi način", napisao je vaterpolista na svom Instagram profilu

On je dalje u tekstu najavio da će dalje nastaviti u Srbiji, u VK Novi Boegrad. 

"Karijeru nastavljam u klubu Novi Beograd. Radujem se što imam priliku opet da zaigram u svom gradu, sa svojim prijateljima, na čelu sa trenerom Vujasinovićem sa kojim sam kao njegov saigrač u Partizanu tačno pre 10 godina takođe osvojio Evroligu. Verujem da će okupljanje velikog broja reprezentativaca u beogradskom klubu doneti i jačanje naše srpske reprezentacije. Sama činjenica da možemo da pomognemo budućnost vaterpola i naše dece, za mene predstavlja ogromnu motivaciju i razlog više da istrajem u svojim daljim životnim planovima. Vidimo se opet na bazenu 11. April, da se zajedničkim snagama borimo za nove trofeje", završio je Mandić. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke