Nastavlja se karavan Fudbala 3x3 - Požarevac "arhiviran"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 29.05.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Uprkos lošem vremenu, turnir je organizovan, a pobedu je odnela ekipa NTM Čikerije.

Povezane vesti

Tokom prethodnog vikenda u Požarevcu, održan je drugi po redu Fudbal 3x3 turnir u Srbiji.

Usled loših vremenskih uslova, te prethodnog odlaganja događaja, turnir je organizovan u sportskoj dvorani u Požarevcu. Učestvovalo je po 12 ekipa u juniorskoj i seniorskoj kategoriji.

Turnir, čiji su AdmiralBet i Sportske.net ponosni sponozori, je ostao obeležen nekim dramatičnim i vrlo kvalitetnim utakmicama, a u finalu su igrali NTM Čikerija i SU KPZ 012. Pobedu i 120.000 dinara na osnovu nagrade odneli su igrači NTM Čikerije koji su slavili sa 9:3 u borbi za trofej.  

"Zadovoljni smo kako je sve proteklo imajući u vidu da su nas loši vremenski uslovi sprečili da turnir organizujemo u centru Požarevca. Definitivno smo ostali uskraćeni za mnogo veći broj posetilaca koji se kreću, zastanu, ostanu. Ovim putem bih se zahvalio Gradu Požarevcu na pomoći oko organizacije", rekao nam je Nenad iz organizacije Fudbal 3x3 Srbija uz napomenu da je bio organizovan Jutjub prenos za sve one koji nisu mogli da prisustvuju.

Naredni događaj zakazan je za 1. i 2. jul, a lokacija je Kladovo, a možete ih pratiti putem sajtova 3x3 Srbija i 3x3 Fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke