Nova propuštena prilika, Ekonomac i drugi put poražen u Loznici

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.05.2023.
17:01
Izvor: Sportske.net

Ništa od ''brejka'' ni u drugom meču.

M. Lazarević / KMF Ekonomac
M. Lazarević / KMF Ekonomac

Povezane vesti

Gotovo istovetan sadržaj kao prva imala je i druga utakmica finala plej-ofa Prve futsal lige, Ekonomac je poveo i na kraju, kao gost, bio poražen od Loznice, ovoga puta rezultatom 4:3 (3:1).

Od samog početka bila je primetna želja Kragujevčana da dođu do vođstva i u tome su uspeli rezantnim udarcem kapitena Vasića u čestom minutu.

Međutim, ta prednost bila je kratkog daha, domaći su preko jednog od trojice Brazilaca u svojim redovima, Taborde izjednačili, a već sredinom prvog dela igre pogotkom Pavlovića došli i do vođstva. U finišu, precizan je bio i Čavez, tako da je Loznica sa vođstvom od 3:1 otišla na odmor.

U nastavku meča, Ekonomac se vratio u igru pošto je prizemnim udarcem mrežu Vulića uspeo da zatrese Tomić, da bi tim iz Podrinja u 29. minutu preko Vukadinovića vratio prednost u prethodne okvire. Nemajući mnogo izbora, trener Ekonomca, Vidan Bojović se na nešto više od pet minuta pre kraja odlučio da uvede u igru dodatnog igrača umesto golmana.

To se isplatilo tri minuta pre kraja, kada je Simić bio spretan i zatresao mrežu domaćina učinivši zaostatak minimalnim, a isti igrač je na samo tri sekunde pre poslednjeg zvuka sirene pogodio prečku, što je bio kraj nadanjima igrača Ekonomca da utakmicu mogu da uvedu makar u produžetak.

Aktuelni šampion, Loznica je ovom pobedom maksimalno iskorstila prednost domaćeg terena na početku finalne serije i sa vođstvom od 2:0 dolazi u Kragujevac, gde će se u nedelju od 20.30 časova u SBB hali ''Jezero'' odigrati treća utakmica.

Loznica grad 2018 – Ekonmomac 4:3 (3:1)

Sportska hala: „Lagator“. Gledalaca: 500. Sudije: Radojčič (Inđija) i Mihajlović (Ub). Strelci: 0:1 Vasić u 6, 1:1 Taborda u 8, 2:1 Pavlović u 10, 3:1 Čavez u 19, 3:2 Tomić u 25, 4:2 Vukadinović u 29, 4:3 Simić u 37.minutu. Žuti kartoni: Perić, De Souza (Loznica). Nagomilavanje prekršaja: Loznica 8(3-5), Ekonomac 3(2-1).   

LOZNICA: VULIĆ, DE SOUZA, KOCIĆ, PAVLOVIĆ, Čavez, Nikolić, Perić, Vukadinović, Ristanović, Rakić, Milovac, Avramović, Đorđić, Taborda.   

EKONOMAC: MILANOVIĆ, VASIĆ, MARINKOVIĆ, STOJČEVSKI, STOJANOVIĆ, Đurović, Aleksić, Rakić, Digić, Tanasković, Ćirka, Rajić, Simić, Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke