Novi Beograd predstavio DRIM TIM!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.10.2021.
17:19
Izvor: Beta

Ima li ko jači ove sezone?

@OKSrbije/Twitter
@OKSrbije/Twitter

Povezane vesti

Vaterpolo klub Novi Beograd predstavio je danas prvi tim za novu sezonu, kao i sve takmičarske selekcije kluba za sezonu 2021/22.

Novobeogradjani će se takmičiti u domaćem šampionatu i Kupu, regionalnoj ligi i Ligi šampiona, u kojoj će drugi put uzastopno biti domaćini fajnal-ejta.

"Izuzetna je privilegija imati mogućnost da se vratim u Beograd i da igram vaterpolo na vrhunskom nivou", rekao je kapiten Novog Beograda Dušan Mandić, prenosi klub.
 
"Mislim da će jačanje Novog Beograda i te kako doprineti jačanju i naše reprezentacije i srpskog vaterpola u celini. Ovo je novi talas, potpuno nova priča i pozivam ljubitelje vaterpola da budu uz nas, da prate naše utakmice i da nas bodre, a mi igrači ćemo našu priču praviti u bazenu i govoriti partijama koje budemo pružali", dodao je reprezentativac Srbije.

Osim Dušana Mandića, boje Novog Beograda braniće još Viktor i Strahinja Rašović, Gojko i Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Angelos Vlahopulos, Đorđe Vučinić, Žoao Pedro Fernandeš, Nika Šušiašvili, Draško Gogov, Petar Tomić, Miroslav Perković, Vasilije Martinović, Matija Vlahović i Petar Mitrović.

Kako se navodi, Novi Beograd će veliku pažnju posvetiti i svojim mlađim kategorijama. Oformljeno je šest mladjih selekcija, kao i B tim Vukovi sa "jasnom idejom da se u budućnosti igrači za prvi tim crpe upravo iz sopstvenog pogona".

Predsednik Novog Beograda Nikola Malbaša rekao je da taj klub u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama i visokim ciljevima.

"Predstoji nam mnogo dobrih utakmica i ponovno domaćinstvo fajanl-ejta Lige šampiona. Oformili smo izuzetno kvalitetan tim i nadam se da će publika uživati u uzbudljivim mečevima. Igračima i stručnom štabu poželeću mnogo sreće i nadam se da ćemo se na kraju sezone radovati pobedama i velikim uspesima Novog Beograda", rekao je Malbaša.

Novi Beograd je redizajnirao i grb kluba, dobio je novu sportsku opremu i znatno proširio krug sponzora, navodi se na sajtu kluba.

"Ovo godine smo se znatno pojačali, ne samo igračima u prvom timu, već i organizaciono. Zato mislim da možemo mnogo toga da uradimo. Pozivam i publiku i medije da nas prate i da zajedno rastemo", istakao je sportski direktor kluba Slobodan Soro.

Prvu utrakmicu u novoj sezoni Novi Beograd će igrati 6. oktobra u šampionatu Srbije, a protivnik će biti niški Nais.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke