O'Salivena teraju iz snukera?

Autor: Sportske Net
četvrtak 30.11.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih svih vremena suočava se sa disciplinskim postupkom.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

O’Saliven je kritikovao Svetski snuker zbog stava o petorici igrača koji su odlučili da učestvuju na egzibicionom turniru u Makau, umesto na Otvorenom prvenstvu Severne Irske, te se sada suočava a disciplinskim postupkom. 

Jedan od najboljih snuker igrača svih vremena zapretio je nedavno da će se povući iz takmičenja zbog sukoba sa upravnim telom.

"Pismo koje su mi poslali nije bilo baš lepo. Mislim da sam učinio mnogo dobrog za snuker. Očekivao bih da neko kaže: ‘Znaš šta, mislimo da si mnogo uradio za ovu igru, sviđa nam se ono što pružaš’. Nikada nisam dobio pismo u kome me pohvaljuju. Sve što dobijam je pismo u kome kažu: ‘Uradio si ovo i ono loše’", rekao je O’Saliven, preneo je BBC.

"Nisam pričao ni sa kim iz Svetskog snukera 10 godina i nikada neću dopreti do njih pošto znam da takva kultura nije za mene“, dodao je 47-godišnjak.

Disciplinski postupak protiv petorice igrača – aktuelnog svetskog šampiona Luke Bresela, četvrostrukih svetskih prvaka Džona Higinsa i Marka Selbija, Tepčaje Un Nua i Alija Kartera izbjegnut je jer je događaj u Makau prebačen za decembar uz dozvolu Svetskog snukera. O’Saliven je u oktobru podržao te igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak