Odbojkaši Radničkog, Vojvodine i Mladog radnika u polufinalu Kupa

Autor: Sportske Net
četvrtak 09.11.2023.
00:00
Izvor: Sportske.net

Ubedljive pobede.

OK Radnički
OK Radnički

Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su večeras na svom terenu pobedili Takovo iz Gornjeg Milanovca sa 3:0 (25:22, 25:18, 25:15).

Radnički je do pobede predvodio David Krastev sa 14 poena, dok je dva manje upisao Vuk Ivanković. U redovima Takova najefikasniji su bili Nemanja Božić i Filip Lepidovski sa po devet poena.

Večeras još igraju i Vojvodina - Crvena zvezda i Ribnica - Mladi radnik, dok je utakmica Partizan - Spartak na programu 15. novembra.

U četvrtfinalu Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša igra se jedna utakmica.

Odbojkaši Vojvodine plasirali su se večeras u polufinale Kupa, pošto su u Novom Sadu pobedili Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:20, 25:19, 25:22).

Vojvodinu je do pobede vodio Lazar Bajandić sa deset poena, dok su Žarko Ubiparip i Luka Stanković dodali po devet poena. U redovima Zvezde najbolji su bili Dušan Nikolić sa 11 i Ahmed Omar sa deset poena.

Plasman u polufinale obezbedio je i Mladi radnik koji je večeras u Kraljevu, u trećem četvrtfinalu, savladao Ribnicu sa 3:0 (25:22, 25:16, 25:22).

U redovima pobedničkog tima istakao se Aleksandar Gmitrović sa 24 poena, dok su po osam upisali Jovan Perović i Darko Savić. Najefikasniji u ekipi Ribnice bio je Mladen Bojović sa 16 poena.

U polufinale Kupa Srbije ranije danas se plasirao i Radnički iz Kragujevca pošto je bio bolji od Takova sa 3:0.

U poslednjem četvrtfinalu sastaće se Partizan i Spartak. Taj meč je na programu 15. novembra.

Polufinalne utakmice u konkurenciji odbojkaša odigraće se 6. i 27. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke