Ostojino obećanje rukometašima: "Igrači i trener Obradović dolaze na derbi"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 02.09.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Gost je bio i prvi čovek KK Partizan i JSD Partizan.

Slobodan Sandic
Slobodan Sandic

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba i Sportskog društva Partizan Ostoja Mijailović bio je gost večerašnje svečanosti koje je organizovao rukometni klub.

Velike ambicije imaju rukometaši crno-belih i pre svega žele da prekinu dominaciju Vojvodine, što će biti izuzetno težak posao. Veruju da mogu prevashodno da se konsoliduju, a da potom napadnu šampionski trofej.

Pored mnogih zvanica, gost ove večeri bio je i prvi čovek košarkaškog kluba Ostoja Mijailović koji je imao poruku za upravu

"U sportu je teško raditi zato što, jednostavno, videli ste da se 11 godina čekalo da se neka titula osvoji. Jako je teško trajati. Gubite, dobijate, pobede vas nose, porazi vas spuštaju. Vi padate, morate da ustajate, jako je teško trajati. Ovoj ekipi na čelu sa trenerom Ćirkovićem i predsedniku Žugiću i svim ljudima koji su upravi i Mandiću i Jovanoviću želim da traju i da ovaj projekat traje bez obzira na rezultate. Meni je u košarkaškom klubu ovo već osma sezona, bilo je jako lepih i uspešnih sezona, bilo je jako teških sezona kao što je bila prošla ili ona kada je bila korona. 

Posle prošle je bilo jako teško nastaviti dalje i moj savet je kao predsednik Sportskog društva Partizan iliti JSD Partizan, odnosno Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, znamo da smo još uvek jugoslovensko kako stoje stvari, ali navijači će se pitati za to. Želim vam sreću, uspešan rad i da imate podršku SD Partizan i hoću da vam kažem da imate podršku bratskog kluba Partizan koji će, obećavam, doći na derbi da vas podrži sa celom ekipom i trenerom Obradovićem, kao što ste i vi nas tokom cele sezone", rekao je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke