Partizan AdmiralBet već u sredu može da se revanšira Vojvodini!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.09.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Na startu sezone sve derbi do derbija.

Milos Benke/Sportske.net
Milos Benke/Sportske.net

Povezane vesti

Sinoć u banjalučkoj dvorani ''Borik'' dobili smo prvog osvajača trofeja u novoj sezoni. To je novosadska Vojvodina koja je osvojila trofej Superkupa Srbije pobedom nad Partizanom (24:22), a već večeras je ubedljivim trijumfom protiv banjalučkog Borca (39:25) osvojila i ''Svesrpski kup''.

Što se tiče ekipe Partizan AdmiralBet-a, crno-beli se sada okreću startu sezone u domaćem prvenstvu, gde će se već u sredu u prvom kolu opet sastati sa Vojvodinom i imati priliku da joj se ekspresno revanširaju za sinoćnji poraz. Zanimljivo, Partizan AdmiralBet će i u drugom kolu igrati veliki derbi, i to protiv ''večitog rivala'' Ctrvene zvezde, a taj susret je zakazan za 22. septembar.

Nikola Crnoglavac, desni bek Partizan AdmiralBet-a, poručio je posle sinoćnjeg poraza da crno-beli moraju što pre da se okrenu narednom susretu sa Novosađanima.

''Odigrali smo jedan dobar meč, borili smo se 60 minuta. Znali smo protiv kakve ekipe igramo i čestitamo Vojvodini na osvojenom trofeju. Već u sredu se ponovo sastajemo i imamo dovoljno vremena da se spremimo i ispravimo sve greške koje smo večeras pravili''.

Trener Đorđe Ćirković smatra da njegov tim sinoć nije pokazao pravo lice.

''Mislim da smo ispustili šansu negde u 15. minutu, kada smo imali tri gola prednosti. Skupo su nas koštali neiskorišćeni sedmerci, tehničke greške i slaba realizacija u napadu. Sve ono što nam se dešavalo u pripremnom periodu, a radili smo na tome da te greške ispravimo, desilo nam se i večeras. Nemamo za čime da žalimo. Četiri igrača od kojih najviše očekujete nemaju nikakav učinak. Izašli smo sa bekovskom trojkom koja nije mnogo igrala zajedno tokom priprema, ali takva su bila dešavanja na terenu. Dosta je posla pred nama i uradićemo to'', zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke