Pazarci predstavili najnovija pojačanja

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.09.2021.
16:32
Izvor: Beta

Ukupno šest pojačanja doveli su ovog leta.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Rukometni klub Novi Pazar predstavio je danas povratnika na poziciji desnog beka Sava Slavuljicu i golmana Miloša Rajičića, koji su pojačali tog člana elitne Arkus lige Srbije.

"Raduje me povratak u Novi Pazar, a igrački se osećam bolje i zrelije nego kada sam prvi put dolazio. Liga je sada kvalitetnije jer su se gotovo sve ekipe značajno pojačale. Verujem da Pazar u prvoj fazi može da se bori za drugo mesto u A grupi, pošto je prvo praktično rezervisano za Vojvodinu", rekao je 23-godišnji Slavuljica.

On se vratio u Novi Pazar posle nešto više dve godine, koje je proveo u madjarskoj Orošhazi, rumunskoj Politehnici iz Temišvara i Borcu iz Banjaluke, a ranije je još nastupao za Al Ahli iz Katara i pančevački Dinamo.

Rajičić će braniti u najjačoj ligi Srbije posle šest godina, tokom kojih je igrao u Pobedi iz Prilepa, bitoljskom Pelisteru, te izraelskim klubovima Makabiju iz Dimone i Hapoel Ašdodu.

Taj 30-godišnji čuvar mreže pre toga je bio u Metaloplastici, kruševačkom Napretku i Rudaru iz Kostolca.

"Prvi utisci su sjajni. Mnogo mi znači što je tu moj sugradjanin, bivši i budući saigrač Zlatko Rakić. Pratio sam domaću ligu u kojoj sam i počeo karijeru. Ozbiljnija je, a klubovi su organizaciono na većem nivou. Potrebno je da žestoko radimo, treniramo i borimo se za svaki bod", ocenio je Rajičić.

Pazarsku ekipu ranije su pojačali Branko Karanović iz Crvenke, doskorašnji igrač cetinjskog Lovćena Aleksandar Mrvaljević i povratnici Sead Medjedović i Anes Sefović, dok su iz kluba otišli Aleksandar Milenković, Goran Raković, Djordje Kukić, Hamza Hakić i Marko Živković.

Rukometna Arkus liga počinje 18. septembra, a Novi Pazar će u prvom kolu A grupe igrati protiv Radničkog u Kragujevcu.

U toj grupi nalaze se još Vojvodina, Jugović, Metaloplastika, Crvena zvezda, Dinamo i Obilić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke