Pažnja! Dani AdmiralBet u Novom Pazaru!

Autor: Boris Jovanović
sreda 15.12.2021.
14:49
Izvor: Sportske.net

Zabava ne prestaje, od četvrtka do nedelje među Pazarcima...

Povezane vesti

Stanica AdmiralBet karavana od četvrtka do nedelje biće Novi Pazar.

U ovom gradu je popularna kladionica uvek rado viđen gost, odlučili su se da sa Pazarcima provedu kraj radne nedelje i vikend, a sve se lepo poklopilo pa bogatim sportskim događajima u gradu. 

U tri lokala AdmiralBet biće ogranizovane, žurke, promocije, uz atraktivne promoterke i besplatno piće posetioci će biti u konkurenciji za nagrade, a u Novi Pazar će se sliti "Kiša Jackpotova" u subotu 18. decembra od 19 do 24 časa. Nema potrebe da gledate prognozu, "provala nagrada" vas čeka, ne samo u Novom Pazaru, veći i Tutinu, a nagradni fond je (dobro ste pročitali, 1 200 000 dinara)!

Sve počinje u četvrtak u 19 časova, u lokalu AdmiralBet u Novom Pazaru u ulici Slave Raškovića 26, žurka uz DJ, nagrade, free bet, ovo je prilika da se zaista dobro provedete i zagrejete za vikend.

Sutradan u petak, takođe od 19 časova, u lokalu u ulici Stevana Nemanje 126, "repriza", dobar provod, zabava i nagrade, a i u subotu će najbrže rastuća kladionica na našim prostorima ponoviti isto, lokacija je Dalmatinska 16. 

Ali, pre toga, u subotu od 13 časova, Novi Pazar dočekuje Vojvodinu što je jedan od derbija kola, pazarska publika je poznata kao brojna i strastvena, promo tim AdmiralBet će na tribinama registrovati igrače uz free bet i druge pogodnosti, pa je prilika da se priključite velikoj porodici igrača ove kladionice.

U nedelju će promo ekipa biti popularne kladionice biti na košarkaškoj utakmici AdmiralBet KLS, Novi Pazar dočekuje Slogu iz Kraljeva, košarkaškog grada, uz registraciju i nagrade, na poluvremenu će biti organizovano šutiranje trojki.

Nagrade su zaista primamljive, trojica gledalaca dobiće free bet vaučere u iznosu od 15 000, 10 000, 5 000 funti.

Ponovimo još jednom, od četvrtka do nedelje dani AdmiralBet u Novom Pazaru, prilika da se okupimo, družimo i zabavljamo u tri objekta u ovom gradu, a i da fudbalski i košarkaški meč u gradu narednog vikenda budu još zanimljiviji i atraktivniji za navijače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak