Predsednica Rukometnog saveza Delić: "Sve im je obezbeđeno!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.01.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Srbija se okreće Olimpijskim igrama 2028.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je veliki neuspeh i nije uspela da se plasira u drugu rundu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Orlovi" su pod vođstvom španskog selektora Tonija Đerone bili poslednji u grupi C u kojoj su za rivale imali selekcije Islanda, Mađarske i Crne Gore, a osvojen je samo jedan bod.

Predsednica Rukometnog saveza Srbije Milena Delić razočarana je nastupom naše reprezentacije u Nemačkoj, kaže da je Savez učinio sve kako bi ekipi omogućio najbolje moguće uslove, ali je rezultat izostao, te se okrećemo novom olimpijskom ciklusu.

”Teško je u ovom trenutku reći bilo šta. Utakmicu protiv Crne Gore smo jednostvano morali da dobijemo! Značaj te utakmice je bio višestruki, od nade da prolazimo u glavnu fazu, do bolje pozicije u baražu za Svetsko prvenstvo. Momcima je obezbeđeno sve, imali su mnogo bolje uslove od mnogih reprezentacija u okruženju. Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre. Imamo dobar rad i dobre rezultate u mlađim selekcijama i ovo će biti trenutak da se oni pripremaju za OI 2028”, rekla je Delić za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke