Problemi za Radnički pred majstoricu sa Zvezdom - Jednom igraču polomljena vilica, drugom polomljen nos

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.05.2023.
13:52
Izvor: Beta

Zvezdi zato prepuštaju ulogu favorita.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener vaterpolista kragujevačkog Radničkog Uroš Stevanović rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj majstorici polufinala plej-ofa Super lige Srbije, ali je istakao da se njegova ekipa neće predati i da će pokušati da napravi iznenađenje.

"Pre svega, sami smo krivi što majstoricu igramo u Beogradu, a ne u Kragujevcu. Porazima u poslednja dva kola ligaškog dela prvenstva, od Zvezde i Šapca, smo došli sami u tu situaciju. Zvezda je stvarno u sjajnoj formi od Nove godine i osvajanja Kupa. Igraju odlično, pogotovo na svom bazenu i bili bi favoriti i da smo kompletni, a ovako su definitivno apsolutni favoriti", rekao je Stevanović.

Vaterpolisti Radničkog gostuju sutra Crvenoj zvezdi, u odlučujućem trećem meču polufinalne serije plej-ofa Super lige Srbije.

Crveno-beli su slavili u prvoj utakmici sa 12:10, ali su Kragujevčani u revanšu na svom bazenu bili bolji sa 9:8 i tako izborili majstoricu.

Ta pobeda je dosta koštala Radnički, pošto su na tom meču povređeni Josip Vrlić, kome je polomljena vilica, i Luka Pljevančić kome je polomljen nos.

"Ipak, mi se nećemo predati, pokušaćemo da ih iznenadimo i da pružimo daleko više od svog maksimuma, ali će nam trebati i njihov loš dan kako bismo izborili finale", rekao je Stevanović.

Utakmica je na programu sutra od 20.30 na bazenu "Milan Gale Muškatirović".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke