Radnički ide u Gruziju po pobedu!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 21.03.2023.
15:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Kragujevčani žele da opravdaju uglogu favorita.

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Nemanja Stanojević rekao je danas da utakmica sa Dinamom iz Tbilisija dolazi u nezgodnom trenutku, ali da će u glavnom gradu Gruzije pokušati da potvrde ulogu favorita i nastave borbu za "Fajnal-ejt" Lige šampiona.

"Utakmica dolazi u nezgodnom periodu posle obaveza nekoliko igrača u reprezentaciji. Nismo bili kompletni, imamo i nekih zdravstvenih problema, ali smo favoriti i pokušaćemo da potvrdimo tu ulogu i ostanemo u borbi za 'Fajnal-ejt'. Teoretske šanse za to još uvek postoje, mi sigurno nismo odustali i nećemo se predavati do kraja", rekao je Stanojević, preneo je klupski sajt.

Vaterpolisti Radničkog gostuju sutra Dinamu u Tbilisiju, u utakmici 10. kola Grupe A Lige šampiona.

Radnički se nalazi na šestom mestu sa devet bodova i zaostaje četiri boda za četvrtoplasiranim Vuljagmenijem.

Dinamo Tbilisi se nalazi na poslednjem osmom mestu sa jednom ostvarenom pobedom.

Stanojević je igrao za reprezentaciju Srbije na nedavnim kvalifikacijama za Svetski kup u Podgorici, gde je selekcija osigurala plasman na završni turnir u Los Anđelesu.

On je istakao da njihov rival u Ligi šampiona nije za potcenjivanje, što je pokazao prvi meč dva tima u Kragujevcu (11:10), kao i nedavni poraz selekcije Srbije od Gruzije na turniru u Podgorici.

"I u Podgorici se videlo da je gruzijski vaterpolo u usponu i nema sumnje da nas posle dugog i napornog puta očekuje jako teško gostovanje sa kog ćemo pokušati da se vratimo sa nova tri boda", zaključio je Stanojević.

Utakmica između Dinamo Tbilisija i Radničkog iz Kragujevca igra se u sredu od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke