Rasulo u Partizanu pred derbi, igrači odlaze, ali to nije sve!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.03.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Taman kad pomislimo da Partizan polako staje na noge, naš najtrofejniji klub ponovo dođe na ivicu opstanka.

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sedam titula prvaka Evrope, 29 titula prvaka države, 25 trofeja nacionalnog Kupa... sve to nije dovoljno da Partizan, ako ništa drugo, ima danas makar pristojne uslove za rad, kada već neki drugi klubovi sada osvajaju trofeje.

Finansijska kriza već dugo traje, a uporedo s tim su i katastrofalni uslovi na Banjici. Delovalo je u prethodnih godinu dana da se srpski gigant polako budi, ali ovih dana ponovo stižu informacije o rasulu u klubu.

Posle tromesečne pauze, sutra se nastavlja domaća Superliga, a Partizan treba da dočeka ekipu Crvene zvezde u večitom derbiju (subota, 20 časova). Kažemo ''treba da dočeka'', jer - nema uslove gde da je dočeka, pa će Partizan samo formalno biti domaćin, a praktično gost na bazenu ''25. maj''.

Osim toga, ''Sportski žurnal'' navodi da je ekipu Partizana prethodnih dana napustilo nekoliko igrača. Petar Smiljević i Dušan Trtović su se preselili u ekipu ''Vukova'' koja je razvojni tim Novog Beograda. ''Sidraš'' Zamir Mirzijev se vratio u Rusiju, golman Žoao Pedro otišao u mađarski OSC, a Nikola Giga u Dinamo iz Tbilisija.

Da li će se taj spisak tu završiti, teško je reći u ovom trenutku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke