Rojević: "Ovo neka bude prvi korak ka OI 2028"

Autor: Sportske Net
nedelja 17.03.2024.
23:40
Izvor: Sportske.net

Rukometaši su upisali i drugu pobedu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Rukometaši Srbije su u Gdanjsku savladali Poljsku rezultatom 36:28 u drugom prijateljskom meču dve selekcije. Srbija je u petak u prvom duelu slavila rezultatom 26:25. Selektor naših rukometaša Boris Rojević istakao je da zadovoljan viđenim do sada.

"Presrećan sam utakmicom. Neverovatna energija, momci slušaju, rade, razmišljaju i to se danas videlo. Prezadovoljan sam čitavom grupom, otvoriti neki novi ciklus sa dve pobede je veoma važno i vidim radost celog tima. Žao mi je što ne možemo još duže da ostanemo na okupu, da radimo zajedno i još više napredujemo. Ipak, četiri godine su pred nama i neka ovo bude samo prvi korak ka glavnom cilju, a to su Olimpijske igre 2028. godine", rekao je Rojević za zvanični sajt RSS.

Najefikasniji u selekciji Srbije na meču bio je Vanja Ilić sa devet postignutih golova.

"Jako važne dve pobede za nas, na psihološkom planu pre svega. Otvorili smo novo poglavlje na pravi način i ova dva meča sa Poljskom su nam veoma značila. Pokazali smo da energija koja nas krasi već duže vreme i dalje postoji, sa tendencijom da uz nove momke i stručni štab sve bude na još višem nivou", rekao je Ilić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke