Ronaldinjov pajtos, Liga šampiona i sve to u "Red bul areni" - AdmiralBet drugi na svetu!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 17.12.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Veliki rezultat!

Povezane vesti

Inauguralna sezona 3x3 fudbala u Srbiji prošla je fenomenalno. Mnogo gradova, mnogo ekipa, mnogo sjajnih uspomena, lepih poteza, golova, dramatičnih utakmica... Sve to bio je podstrek za organizatore iz 3X3 Srbija da se upuste u priču izvan naših granica i prihvate poziv iz Salcburga gde se prethodnih dana održao prvi internacionalni turnir u uličnom fudbalu. I to, ni manje ni više nego u Red bul areni.

Srbiju je predstavljala ekipa AdmiralBet, sa momcima koji su letos osvojili trofej najboljih u zemlji. I, u konkurenciji izvrsnih igrača uličnog fudbala, ekipa AdmiralBet doživela je poraz u velikom finalu od Street Kings tima iz Holandije i to 0:1. S velikim ponosom su okončali meč i ispisali nove stranice istorije ovog sporta na našem tlu.

Na turniru su se okupulo čak 26 ekipa, a osim timova iz Srbije i Holandije, bilo je predstavnika i iz Letonije, Kolumbije, Mađarske, Nemačke, Japana...

"Možemo ovo da nazovemo Ligom šampiona u 3x3 fudbalu. Ovde su se našle ekipe koje su profesionalne u ovom sportu, igraju ga svakodnevno na ulici. Znamo da će da se razvija još više, kako u svetu tako i u Srbiji. Što se tiče samih šampiona, Street Kings, njihov je deo Edvard van Hils koji ima 47 godina. On je potpuna legenda, igrao je 300 puta sa Ronaldinjom širom sveta na raznim projektima. Čak je bio i karakter u poznatoj video-igri FIFA street i i dalje nastupa. Uvek može da nam pokaže da je ovaj realni život voli od bilo koje video-igrice. Ovo se mora videti uživo", rekao je Jovan Gruban iz organizacije, inače momak srpskog porekla koji je odrastao upravo u Salcburgu.

Sve informacije o ovom sportu u našoj zemlji možete pronaći putem sajta Football 3x3 jer na proleće kreće nova turneja po Srbiji, a vi želite da se nađete na ovim stanicama!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke