SP - Stanojević bez polufinala skifa

Autor: Beta Beta
utorak 11.09.2018.
12:24
Izvor: Beta

Srpski reprezentativac Miloš Stanojević nije danas uspeo da se plasira u polufinale skifa za lake veslače na Svetskom prvenstvu u Plovdivu.

serbian-rowing.org.rs

Povezane vesti

Miloš Stanojević je zauzeo četvrto mesto u prvoj grupi repesaža rezultatom sedam minuta, 12 sekundi. On će u četvrtak veslati u polufinalu C/D za plasman od 13. do 20. mesta, saopštio je Veslački savez.

U sredu na stazu u Plovdivu izlaze dva srpska čamca koja će se boriti za plasman u polufinale. Prvo će se takmičiti dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik, koji će veslati u trećoj grupi četvrtfinala sa posadama Bugarske, Švajcarske, Nemačke, Francuske i Mađarske.

U prvoj grupi četvrtfinala su Belorusija, Australija, Rumunija, Velika Britanija, Italija i Brazil, u drugoj Holandija, SAD, Južnoafrička Republika, Hrvatska, Španija i Ukrajina, a u četvrtoj Danska, Novi Zeland, Kanada, Češka, Poljska i Republika Irska.

Skifista Marko Marjanović će veslati u drugoj četvrtfinalnoj grupi sa čamcima Francuske, Izraela, Norveške, Češke i SAD.

U prvoj grupi nastupiće Švedska, Švajcarska, Litvanija, Novi Zeland, Belgija i Australija, u trećoj Turska, Velika Britanija, Monako, Belorusija, Mađarska i Italija, a u četvrtoj Južnoafrička Republika, Finska, Nemačka, Danska, Poljska i Azerbejdžan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.