Spektakl u Kragujevcu, za početak derbi sa Partizanom

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.03.2022.
16:42
Izvor: Beta

Kragujevačka publika imaće priliku da vidi veoma zanimljive susrete.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Nikola Lukić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ostvari sve tri pobede na domaćem turniru Regionalne lige.

"Kao i uvek, očekivanja su nam najviša i pokušaćemo da ostvarimo sve tri pobede. Na taj način, uz odgovarajuće ishode sa turnira iz Zagreba, mogli bismo čak i do prvog mesta u ligaškom delu i organizacije finalnog turnira u Kragujevcu. Imali smo desetak dana da se pripremimo za turnir, a pritom smo malo i odmorili od napornog ritma utakmica. Pred turnir smo sparingovali sa Primorcem i mislim da smo spremni", rekao je Lukić, preneo je klupski sajt.

Vaterpolisti Radničkog će biti domaćini poslednjeg ovosezonskog turnira u Regionalnoj ligi, a za prvog rivala imaće Partizan u petak (18.50).

Sledećeg dana Radnički igra protiv dubrovačkog Juga (20.40), dok u nedelju igraju protiv Šapca (20.40).

Na tabeli Regionalne lige Radnički je treći sa 21 bodom, i ujedno je jedini neporaženi tim u ligi.

Lukić je dodao da će prve dve utakmice biti nejteže, kao i da ih najveća borba očekuje protiv Juga.

"Nadam se da ćemo uspeti da odigramo dobro najpre protiv Partizana, a zatim na krilima te partije nastaviti i protiv Juga, koji je izraziti favorit i ove sezone igra odlično, kako u Regionalnoj ligi, tako i Ligi šampiona", rekao je trenutno najbolji strelac Regionalne lige.

Radnički je ove sezone odigrao dva neizvesna duela sa Partizanom, a u poslednjem su 29 sekundi pre kraja golom Miloša Ćuka došli do pobede (13:12).

"Analizirali smo utakmice kroz snimke i uvideli gde smo grešili. Nadam se da ćemo sve to ispraviti, pre svega u odbrani, gde nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice i nismo zatvorili njihove najbolje igrače. Očekujem konačno našu pravu igru protiv Partizana i nadam se vrlo važnoj pobedi", zaključio je Lukić.

Pored turnira u Kragujevcu, koji počinje u petak, od danas se igra i turnir u Zagrebu, na kojem između ostalog nastupaju Novi Beograd i Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke