Svečano otvaranje AdmiralBet lokala u Borči

Autor: Boris Jovanović
subota 29.10.2022.
14:31
Izvor: Sportske.net

Sjajna žurka i neodoljive nagrade povodom otvaranja još jednog lokala na opštini Palilula

Povezane vesti

Sjajne vesti stižu iz AdmiralBet-a! Sinoć je svečano otvoren još jedan AdmiralBet lokal u Borči i to na vrlo atraktivnoj lokaciji u ulici Bratstva i jedinstva 1.

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da ugostimo sve naše postojeće kao i nove igrače, koji su uživali u sjajnoj atmosferi i muzici za koju je, i ovog puta, bio zadužen naš DJ, kao i u besplatnom piću i keteringu.

Pored sjajnog provoda u društvu šarmantnih hostesa, svi posetioci su u novom lokalu u Borči mogli i da isprobaju sreću, te su mnogi od njih osvojili i vredne nagrade koje je AdmiralBet pripremio specijalno za ovu priliku. 

Pored različitog promo materijala, među kojima su i brendirani duksevi, vrteo se i neizostavni točak sreće i igračima doneo dodatni freebet za odigravanje tiketa. 

Svakako da je i ovog puta, sve vreme tokom trajanja žurke u periodu od 20h do ponoći, pljuštala kiša džek-potova u ukupnom iznosu od 100 000 dinara.

Veoma smo srećni i zadovoljni jer je Beograd postao bogatiji za još jedan AdmiralBet lokal, čini se isto kao što su i stanovnici opštine Palilula, sudeći po njihovim utiscima i slikama koje možete videti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak