Teška, ali još jedna pobeda za Partizan AdmiralBet!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.10.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Odlični crno-beli jedini maksimalni na startu sezone.

RK Partizan
RK Partizan

Povezane vesti

Još jedna pobeda za Partizan AdmiralBet u rukometnom šampionatu Srbije, crno-beli su slavili protiv Dinama u Banatskom Karlovcu rezultatom 27:28. 

Ovo znači da je i posle četiri kola Partizan jedini sa maksimalnim učinkom u sezoni.

Veljko Popović je bio najefikasniji u redovima Partizana, postigao je sedam golova, dok je Šotić postigao pet. Sa druge strane, Perović je bio najbolji sa 8 golova, ali MVP priznanje je otišlo u ruke Milana Kosanovića koji je imao 10 odbrana. 

DINAMO: Ćirović, Bekić 2, Stanisavljević 4, Bogdanović 2, Perović 8, Tasić, Kosanović (10 odbrana), Čabrilo, Pavlović, Ilić, Stamatović, Stamenković 3, Rančić, Đurović 2, Feješ 2, Kolundžić 4.
Trener: Nikola Janevski.

PARTIZAN: Arsenić (4 odbrane), Vasić, Crnoglavac 2, Šotić 5, Jović, Barjaktarović, Kotar 2, Ratković 2, Mićić 4, Obradović 2, Petrović, Popović 7, Peštić, Heidarirad (1 odbrana), Zorić, Anđelković 4.
Trener: Đorđe Ćirković.

Svoje impresije je izneo i trener crno-belih. 

"Dinamo je igrao baš onako kako smo očekivali – disciplinovano i sa fenomenalnom energijom. Mislim da su bili blizu svog maksimuma, što je sjajno za ovu mladu ekipu. Takav je meč bio da, i da smo podelili bodove, ne bi bilo nezasluženo. Za nas se desila fenomenalna stvar, da ne izgubimo bod, a da dobijemo mnogo toga. Večeras nije ,,radila“ ta desna strana, koja je u prva tri kola postizala možda i 50 posto golova, a da su neke druge linije preuzele odgovornost. Imamo još dosta da radimo, ali imamo vremena i rešićemo sve", rekao je trener Đorđe Ćirković. 

Najefikasniji u Partizanu bio je Veljko Popović koji je istakao da se ova utakmica mora brzo zaboraviti. 

"Bilo je lepo igrati u prepunoj hali. Imali smo dosta grešaka, ali i dosta sreće. Dva boda su dva boda i to je posle svega najvažnije. Na nama je da radimo i da se pripremamo za sledećeg protivnika, a to je ekipa Metaloplastike, sa kojom igramo kod kuće u petak. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda", kaže Veljko Popović. 

Veljko Popović. 

Evo i svih rezultata:

Dubočica - Vojvodina 29:38
Rudar - Crvena zvezda 29:35
Obilić - Kolubara 33:24
Radnički - Jugović 28:31
Mataloplastika - Vranje 34:21
Dinamo - Partizan 27:28

Na tabeli Partizan vodi sa svih 8 bodova, Vojvodina i Radnički imaju po 6, Jugović i Zvezda po 5...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke