Vojvodini izmakao već upisan trofej?! Rojević: ''I oni se bore, tolike godine nisu ništa osvojili''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.04.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Navijačima Partizana nije promakao taj detalj.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine nije uspela sinoć da u ''Slanoj bari'' opravda ulogu favorita protiv Partizana i odbrani trofej Kupa Srbije ''prof.dr Branislav Pokrajac''.

Posle prvog poluvremena je izgledalo da će Novosađani rutinski dobiti ovaj meč, jer su imali i šest golova prednosti, ali u nastavku je Partizan zaigrao mnogo bolje u odbrani i prednost Vojvodine se istopila.

Usledio je prekid meča zbog navijačkih incidenata, pa onda neverovatna uzbuđenja u produžecima i penal-seriji.

Vojvodina je imala priliku da u poslednjoj sekundi drugog produžetka dođe do pobede, ali Vorkapićev šut iz sedmerca je odbranio golman Partizana, pa je meč rešen u penal-seriji u kojoj su se bolje snašli crno-beli.

Inače, posle meča, navijači Partizana na društvenim mrežama su skrenuli pažnju da je na zastavi Vojvodine sa ispisanim trofejima upisan i ovosezonski trofej, ali crno-beli su im ga uzeli ''ispred nosa''.

Posle ovog dramatičnog finala, trener Vojvodine i novi selektor reprezentacije Srbije Boris Rojević uputio je čestitke crno-belima.

''Čestitao bih Partizanu na osvojenom trofeju. Mi smo imali idealno prvo poluvreme, vodili smo 13:8 i onda smo izašli u drugom poluvremenu i videlo se da svi osećamo preveliki grč ekipe. Osam meseci nismo izgubili utakmicu i onda dođe ovakav poraz, finale i to kod kuće. I prošle u ove godine smo u važnim utakmicama imali sličan osećaj grča i ako ne prelomimo protivnika i povedemo velikom razlikom, ulazimo u neku neobjašnjivu paniku. 

Rekao sam momcima, neću da urlam na vas, dešava se, porazi su sastavni deo sporta. I ovi momci treniraju i bore se, a tolike godine nisu ništa osvojili. I u Leskovcu smo na sličan način izgubili, a posle smo osvojili titulu. Nismo odigrali svojstveno nama, nismo trčali tranziciju i prosto nismo ličili na sebe”, izjavio je Rojević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke