Vreme je za spektakl - Evo šta nam donosi UFC 300

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.04.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za jedan od najvećih UFC događaja ove godine!

Povezane vesti


 Borba koju čeka cela Srbija se bliži! Čekanju je konačno došao kraj, jer se najbolji srpski MMA borac, Aleksandar Rakić, posle skoro dve godine vraća u oktagon. Dugo se oporavljao od teške povrede i u januaru je trebalo da se bori sa Janom Blahovičem, međutim borba je otkazana, pa će tako "Raketa" ovog vikenda nastupiti na specijalnoj priredbi UFC 300 i boriće se za titulu u poluteškoj kategoriji.

 

Borba je na programu u noći između subote i nedelje, sa početkom zakazanim između 3 i 4 časa posle ponoći, kada će se Rakić boriti za pojas protiv Jiržija Prohaske, kojeg je prethodno na konferenciji za medije nazvao “lažnim samurajem“. "On je iz Evrope, ja sam iz Evrope, živimo blizu, hajde da vidimo ko je kralj Evrope i onda kralj cele planete" izjavio je Rakić, što je dodatno razljutilo Čeha, koji u dosadašnjem delu karijere ima učinak 29-4-1. Popularni Raketa je do sada u karijeri upisao 14 pobeda i 3 poraza, a može se reći da mu ova borba stilski odgovara, pošto važi za jako disciplinovanog borca i sigurno neće tek tako dozvoliti Prohaski da napravi “haos“ u ovom meču, u kojem češki borac najbolje funkcioniše.

 

Pored ovog okršaja, za titulu šampiona poluteške kategorije do 93 kgće se sukobiti Aleks Pereira i Džamal Hil u glavnoj borbi, dok se u sunaslovnoj borbi sastaju Vajli Džang i Sijaonan Janza titulu šampionke slamka kategorije, do 53 kg. U glavnom programu boriće se Džastin Gejdži i Maks Holovej, a u oktagon će kročitiČarls Oliveira i Arman Carukijan, odnosnoBo Nikal i Kodi Brandidž.

 

Očekuju nas spektakularne borbe do ranog jutra, a kako bi što više uživali u bogatom UFC programu kladionica AdmiralBet je spremila promo kod UFC300, koji donosi sjajnih 30% bonusa za klađenje na kompletnu MMA ponudu na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktuelan do subote 13. aprila do ponoći, a maksimalna vrednost bonusa iznosi 10.000 dinara.

 

Navedena promocija, kao i komplezna ponuda su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih do 300.000 dinara bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je u subotu startovala i druga faza promocije Kladijator, koja donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za mečSrbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe,iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

 

Svi događaji sa UFC 300 su dostupni za klađenje na ovom linku, istražite kompletnu ponudu i uživajte u spektaklu u društvu AdmiralBeta!

 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke