Vremenska prognoza za praznike? “Lavina džek potova" u AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 26.12.2021.
09:03
Izvor: Sportske.net

Lavina džek potova, akcija važi u svim AdmiralBet lokalima!

Povezane vesti

AdmiralBet je još jednom rešio da vas obraduje, u pitanju je akcija za praznične dane, slobodno se može reći da ćete biti "zatrpani lavinom" džek potova u predstojećim slavljeničkim danima.

Nagradni fond tokom trajanja akcije u objektima poznate kladionice je 10 miliona dinara, počinje u ponedeljak 27.12, i trajaće sve do drugog dana 2022. godine, naredne nedelje. 

Ljudi iz AdmiralBeta su vam spremili vredne novčane nagrade, različite iznose u različitim terminima.

U ponedeljak 27.12. akcija traje od 16 do 23 časa, nagradni fond je milion dinara, a isti termin i isti iznos važe i u utorak.

Kako se približava nova godina, temperatura raste, a jasno je i da vam je potrebniji veći novac da u gala-stilu uđete u 2022. godinu. Zbog toga u sredu, 29.12, takođe od 16 do 23.00, kladionica duplira iznos za džek potove na dva miliona dinara.

Potrudite se da u sredu 30.12. budete u objektima AdmiralBet, od podneva kreće "lavina", takozvani "SPECIJAL" je težak 3 miliona dinara, a kraj je u 23 časa, dakle punih 11 sati za nagradu!

Na dan dočeka, akcija počinje u podne, "zagrevanje" do 17 časova, posle možda punih džepova odete u najluđu noć.

Nema stajanja, i u AdmiralBetu su spremili "praznično ludilo" kao na engleskim fudbalskim terenima, prvog dana 2022. od podne do 17 časova, nagrada je milionska, kao i narednog, poslednjeg dana "lavine", 2. januara od 16 do 23:00.

Ima dakle i za uvertiru, i za doček, i reprizu i treće poluvreme, pa navalite, da sa nagradom proslavite dolazak 2022. godine od koje svi očekujemo više nego od njene prethodnice.

Zauzmite svoje mesto, akcija važi u svim lokalima AdmiralBeta.

Pozdrav i sve najbolje u 2022. godini!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak