Vuds nakon operacije - promena bolnice i važna informacija!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 26.02.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

Bolnica neće davati informacije o njegovom stanju.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Najpoznatiji golfer na svetu Tajger Vuds započeo je proces rehabilitacije nakon što je operisan posle teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći početkom ove nedelje.

Vuds je doživeo veći broj preloma na desnoj nozi, te je operacija bila neminovna, a ona je izvršena ua Harbor-UCLA medicinskom centru.

Kako prenose svetski mediji, nakon operacije porodica jednog od najbogatijih sportista današnice odlučila je da Vuds promeni bolnicu za period oporavka koji mu sledi.

U saopštenju zdravstvene ustanove u kojoj je prebačen dodaje se da informacije o njegovom stanju neće izlaziti u javnost kako bi se poštovao proces oporavka.

Navodi se da je proces operacije bio dug i težak budući da je Vuds zadobio ozbiljan stepen preloma u desnoj nozi i članku. 

Vuds je u saobraćajnoj nezgodi doživeo oštećenja fibije i tibule, pa mu je ugrađena šipka u ovom delu noge, a prelom je doživeo i u kostima stopala i skočnog zgloba.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada se, nakon što je prešlo u suprotnu traku, njegovo vozilo u više navrata prevrnulo, izletelo sa puta i spustilo niz nasip. Golfer je u automobilu bio sam.

Izbegao je tužbu, jer nije bio pod dejstvom alkohola i opijata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke