Za bazen pun trofeja - Saradnja AdmiralBet i VK Crvena zvezda!

Autor: Boris Jovanović
utorak 11.01.2022.
13:40
Izvor: Sportske.net

AdmiralBet od danas ekskluzivni beting partner VK Crvena zvezda!

Povezane vesti

AdmiralBet nastavlja sa promocijom najuspešnijih i najtrofejnijih sportova u Srbiji. Naša kompanija je ulaganjem u vrhunski sport već uspela da se nametne kao najbrže rastuća u industriji, a velike planove prate isti takvi poduhvati. Pored otvaranja ogromnog broja objekata rešili smo i prisutnost na tržištu Srbije i Balkan, pojačamo vezivanjem za najuspešnije sportske brendove. 

Posle AdmiralBet ABA lige i KK Partizan, red je došao na vaterpolo.

Ovaj sport je postao drugo ime za Srbiju na najvećim takmičenjima, poput Olimpijskih Igara, preživeo mnoge bure u bazenu i uspeo da ostane sinonim za kvalitet. Naša tradicija se poklapa sa tradicijom ovog sporta, ponovo ćemo sarađivati sa prepoznatljivim brendom, AdmiralBet je postao ekskluzivni betting partner VK Crvena zvezda.

Radi se o bivšem šampionu Evrope, višestrukom prvaku države i osvajaču kupa, učesniku Lige šampiona. Ovo je još jedan način da povežemo naše liderske ambicije na tržištu sa velikima i uspešnima.

"Svi znamo šta znači vaterpolo za Srbiju, koliko nam je radosti doneo kroz istoriju. Ovaj sport predstavlja primer izgradnje sistema i metodološkog razvoja, napornog rada kao jedine garancije uspeha. Sve srpske kompanije mogu mnogo da nauče od vaterpola", kaže CEO AdmiralBet Marko Ribarić.

"Posebno mi je drago što ćemo sponzorisati Crvenu zvezdu, jer je vaterpolo sport koji zbog velikih uspeha privlači klince, iz baze i masovnosti se rađa kvalitet koji ne presušuje. Bez obzira na protok godina, smene generacija, Srbija je uvek najbolja. I naša politika je pružanje šansi mladim ljudima, integracija talentovanih i radnih u sistem koji smo izgradili, pa i sa te strane mogu da se povuku paralele sa vaterpolom", dodao je Ribarić.

“AdmiralBet asocira na uspeh, mi smo ponosni da sarađujemo sa tako jakom kompanijom, koja je kao i Zvezda, veliko ime na evropskim prostorima. Čini nam se da je ovo početak jedne velike priče u kojoj ćemo svi imati veliki marketinški i sportski benefit. Za vaterpoliste Zvezde, ali i brojne navijače ovo je garancija velikih rezultata u narednom periodu, a ulaganje u našu školu vaterpola je zalog za budućnost”, oduševljen je Igor Milojević direktor VK Crvena zvezda. 

Povezivanje i želja za daljim rastom AdmiralBet, ali i Crvene zvezde, je uslovila saradnju koja će, uvereni smo, rezultirati trofejima, ali i što je najvažnije rađanjem novih generacija talentovanih vaterpolista i budućih šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak