Zvanično - Jovan Lazarević u jednom od najboljih klubova sveta!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.02.2023.
18:08
Izvor: Sportske.net

"Luksuzno pojačanje", navode.

Inter Movistar
Inter Movistar

Povezane vesti

Srpski futsaler Jovan Lazarević (25) novo je pojačanje trofejnog Inter Movistara. 

Klub iz Španije danas je promovisao jednog od najboljih srpskih futsalera, momka koji je bio predvodnik naše reprezentacije na minula dva takmičenja - Jovana Lazarevića.

Desno krilo stiže u najveći španski tim iz Valdepenjasa i biće deo novog moćnog projekta kluba iz Madrida. 

"Kakva čast i privilegija je postati deo najtrofejnijeg kluba u svetu futsala! Nova kuća! Klub koji je bio san, postao je java. Ne mogu da opišem sreću, novu energiju u meni i još veću želju za radom, učenjem i novim ciljevima. Idemo po ostvarenje još svojih snova! Veliko hvala porodici, prijateljima i ljudima koji su oduvek uz mene i pružaju mi podršku u svakom segmentu života i karijere! Ugovor sa Interom je potpisan na tri i po godine! Vidimo se na terenu uskoro! Idemo", napisao je Lazarević putem društvenih mreža.

Lazarević trenutno proživljava najbolji period svoje karijere. Postigao je osam pogodaka u 14 mečeva ove sezone, krase ga brzina, sjajna igra "jedan na jedan" i, uz tehniku, vrlo precizan udarac.

Inter Movistar je klub sa čak 88 različitih trofeja u svojim vitrinama, a za njih su igrale mnoge velike zvezde fudbala na "petoparcu". Između ostalih, pamtimo Rikardinja kojeg svi dobro poznajemo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke