Zvanično - "Nindža" je crno-beli i pozdravlja navijače Partizana! Evo kako je dobio nadimak!

Autor: Sportske Net
subota 31.08.2024.
19:20
Izvor: Sportske.net

Stigao je u Beograd.

RK Partizan
RK Partizan

Povezane vesti

Golman Said Heidarirad danas je i zvanično potpisao ugovor sa klubom i predstavljaće veliko pojačanje na golu RK Partizan AdmiralBet.

Tridesetčetvorogodišnji Heidarirad je sa crno-belima potpisao ugovor na godinu dana, a u Dinamu je proveo čitavih sedam. Ima iskustva i iz Lige šampiona, a branio je i boje svoje zemlje.

''Srećan sam što sam postao deo jednog od najvećih srpskih klubova. Pozdravljam sve navijače Partizana i verujem da ćemo, uz njihovu podršku, imati sjajnu sezonu. Što se tiče mog nadimka, dobio sam ga kada sam tek došao u Bukurešt. Bio sam mlad, nisam imao mnogo iskustva i previše sam skakao kada bih pokušavao da odbranim. Zbog toga su me saigrači prozvali Nindža i taj nadimak je ostao do danas'', rekao je Heidarirad.

Pre iranskog golmana, Partizan je ranije već angažovao i: Nikolu Crnoglavca (Fošani, Rumunija) na poziciji desnog beka, srednjeg beka Mihu Kotara (Slovenj Gradec), desna krila Marka Vasića (Vranje) i Lazara Anđelokovića, levo krilo Bojana Madžovskog (slobodan igrač), pivotmene Nemanju Ratkovića (Vojvodina) i Filipa Leovca (Izrael), golmana Nikolu Zorića (Benfika) i mladog srednjeg beka Radana Kovačevića (Vrbas).

Narednih dana se iz Partizan AdmiralBet-a očekuje još novih i atraktivnih pojačanja, pa će biti vrlo zanimljivo videti u kom konačnom sastavu će crno-beli uči u novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke